Ticker

6/recent/ticker-posts

Prizoniera Dragostei ep 1

Prizoniera Dragostei ep 1, Prizoniera Dragostei ep 1 rezumat serial online, Prizoniera Dragostei ep 1 rezumat film online, Prizoniera Dragostei episodul 1 telenovela turceasca la Antena 1.În primul episod al serialului Prizoniera Dragostei, Nur, care a rămas orfană de tată, este nevoită că se adăpostească la mătușa ei, care lucrează la ferma Kozan, una dintre cele mai renumite ferme din Istanbul. Ferma Kozan, cu reguli stricte și cu marile secrete care sunt șoptite în camerele sale, este castelul indestructibil al lui Yiğit Kozan.
ÃŽntâlnirea lui Nur cu YiÄŸit Kozan va anunÈ›a zilele furtunoase care vor zdruncina ferma.  ÃŽncă din primul moment, Nur care va avea de suportat reacÈ›ia locuitorilor fermei, se va apropia de Mert, fiul cel mic al lui YiÄŸit, care suferă de dorul mamei. ÃŽnsă, încă de la început, YiÄŸit, care are o atitudine dură È™i impulsivă recunoscută în jurul său, È™i Nur, care este încăpățănată È™i rebelă, nu se vor înÈ›elege.  Aceast conflict va continua până în ziua în care cei doi vor recunoaÈ™te că acest conflict este de fapt o dragoste la prima vedere.
La început îndrăgostiÈ›ii încăpățănaÈ›i vor ignora din toate puterile glasul inimii, dar mai apoi vor ceda…ÃŽnsă umbra marelui secret a lui YiÄŸit, ascuns față de Nur, va duce la o despărÈ›ire, chiar atunci când cei doi credeau că nimeni nu va sta în faÈ›a iubirii lor. Eroii acestei iubiri la prima vedere se vor trezi într-un coÈ™mar, acela de nu putea renunÈ›a unul la celălat.




Prizoniera Dragostei Telenovela Online